Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeADR klasse 2

ADR Klasse 2: Veilig vervoer van gecomprimeerde gassen

Bij Rainbow Logistics zijn we gespecialiseerd in het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen. Ontdek hoe we klasse 2 ADR-zendingen snel en betrouwbaar afleveren.

Deskundigheid in veiligheid en snelheid

Onze ADR-gecertificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat gecomprimeerde gassen snel en veilig op hun bestemming aankomen. Met onze expertise in spoedkoerier- en expressdiensten garanderen we een tijdige levering, zowel nationaal als internationaal.

ADR Klasse 2: Wat houdt het in?

Klasse 2 ADR omvat gecomprimeerde gassen zoals zuurstof, stikstof en koolstofdioxide, die onder druk worden vervoerd. Deze materialen vereisen speciale behandeling en Rainbow Logistics zorgt voor een zorgvuldig transportproces om maximale veiligheid te waarborgen.

Onze toewijding aan veiligheid

Bij Rainbow Logistics staat veiligheid voorop. We voldoen aan alle vereisten voor ADR-transport en beschikken over een modern wagenpark dat voldoet aan de strengste normen. Onze chauffeurs zijn getraind in het veilig omgaan met gevaarlijke stoffen en zijn uitgerust met de nodige beschermingsmiddelen.

Kies voor betrouwbaarheid met Rainbow Logistics

Of het nu gaat om medicijntransport, ADR-transport of spoedleveringen, Rainbow Logistics biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw logistieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte transportoplossing die aan uw eisen voldoet.

Met Rainbow Logistics bent u verzekerd van veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid, waar ter wereld uw zending ook naartoe gaat.