Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeOver Rainbow Logistics Solutions

Rainbow Logistics & Solutions

Het koeriersbedrijf voor al uw transportvraagstukken!

Op 19 oktober 2011 hebben wij koeriersbedrijf Rainbow Logistics & Solutions opgericht en met succes!

We zijn gestart met één auto. Het vinden van opdrachtgevers was prioriteit nummer één. Gelukkig konden we al snel onze eerste opdrachtgever omarmen. Zo zijn de wielen gaan draaien.

Momenteel heb wij echter veel meer wielen aan het draaien. Rainbow Logistics & Solutions heeft inmiddels de beschikking over een ruim aanbod koeriers en auto’s ten behoeve van uiteenlopende transportdoeleinden. Door de ervaringen die we opgebouwd hebben sinds 1996 weten we met alle transportvraagstukken om te gaan en passende oplossingen te bieden.

Rainbow Logistics & Solutions is gecertificeerd om speciale ladingen te vervoeren, dit tot groot genoegen van onze opdrachtgevers uit verschillende branches.

Kwaliteit wordt gewaarborgd door de diploma’s NIWO en ADR in alle klassen: ook klasse 1 en 7 en certificering van categorie 1, 2 en 3 van de NVWA.

Onze koeriers kunnen meer dan alleen een envelop van A naar B brengen, ze zijn GDP-, ADR- en medewerker luchtvracht-geschoold. Een vakbekwame gecertificeerde vervoerder is enorm waardevol voor ons opdrachtgevers.

Oplossingen voor al uw transporten

Opererend vanuit het Gooi heeft Rainbow Logistics & Solutions als doel u de beste oplossingen te bieden voor uw transporten. Wij zijn allround in diverse speciale transporten zoals ADR, AOG en On Board Courier (OBC).

Niks is ons vreemd, wij handelen en denken in oplossingen en beschikken over diverse transportmiddelen welke niet ouder zijn dan 5 jaar. Goederen zijn altijd verzekerd van A naar B, of C of D....

Wij blijven ons specialiseren in alle transportmogelijkheden en door onze up-to-date kennis en kunde onderscheiden wij ons van de concurrent. 

Ons CRM-systeem biedt vele voordelen voor u als klant. Waaronder de mogelijkheid om zélf uw opdracht in te voeren, waarna deze door onze planning gelijk zal worden opgevolgd. Onze chauffeurs voeren uw opdracht met de grootst mogelijke zorg en aandacht uit.

Als opdrachtgever wordt u op de juiste wijze geïnformeerd. De wagens zijn voorzien van Track and Trace, waardoor uw zending real time te volgen is. En bij aflevering van uw zending ontvangt u een proof of delivery (POD) in uw mailbox.

Kwaliteit en service hebben wij zéér hoog in het vaandel staan. Het onmogelijke doen we direct, een wonder duurt iets langer. Wij zijn u graag van dienst!

Martin Wallenburg – Founder & Owner
Barbara De Wit – Co Founder

Wij staan voor u klaar

Wilt u een zending versturen naar het buitenland? Of heeft u juist behoefte een transport die direct opgehaald en geleverd moet worden? Bekijk dan eens onze koeriersdiensten.

Of heeft u behoefte aan transport met speciale handelingen of die extra aandacht vereisen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden tot speciaal transport.

Weet u al waar u behoefte aan heeft of wilt u juist meer informatie?

Vraag offerte aan Neem contact met ons op