Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeSpeciaal transportMedicijntransport

Medicijntransport: een specialiteit van Rainbow Logistics & Solutions

MedicijntransportReeds jaren verzorgen wij (spoed) medicatie door het gehele Gooi. Dit doen wij in opdracht van de dienstapotheek waarmee wij een langdurige overeenkomst hebben. In de avond, de nacht en het weekend, inclusief de feestdagen, bezorgt onze koerier urgente medicatie bij de patiënt thuis. Dit tot volle tevredenheid van de dienstapotheek en de patiënt.

Om het medicijntransport uit te voeren is Rainbow Logistics & Solutions in het bezit van de volgende certificeringen:

Good Distribution Practice (GDP)

Good Distribution Practice, vooral bekend onder de afkorting GDP, verwijst naar de richtlijnen voor de correcte distributie van medicijnen en aanverwante producten voor gebruik door de mens. Door deze richtlijnen wordt de kwaliteit gewaarborgd met daar in de eisen tot ontvangst, opslag, aankoop en export van medicatie.

Certificaten ADR Klasse 6.2 en Klasse 7

ADR Klasse 6.2

Klasse  Onderverdeling
6.2 Infectueuze stoffen (besmettelijke stoffen)
Klasse  Onderverdeling
7.1 Alfastraling
7.2 Bètastraling
7.3 Gammastraling
7.3 Neutronenstraling

Door GDP-certificering garandeerd Rainbow Logistics & Solutions een hoogwaardig kwaliteitsniveau binnen het distributienetwerk van de farmaceutische producten tijdens alle stappen van de distributie, van leverancier tot eindgebruiker.

En doordat Rainbow Logistics & Solutions in het bezit is van het ADR certificaat 6.2 en 7,  zijn wij volledig bevoegd om bacteriologische en nucleaire goederen te vervoeren.

Wilt u gebruik maken van dit speciaal transport of juist meer informatie?

Vraag offerte aan Neem contact met ons op