Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeADR Klasse 9

Rainbow Logistics: Uw betrouwbare partner voor ADR Klasse 9 transport

Bij Rainbow Logistics begrijpen we de complexiteit van het vervoeren van gevaarlijke stoffen, met inbegrip van ADR Klasse 9. Ontdek waarom wij uw ideale keuze zijn voor dit gespecialiseerde transport.

Wat is ADR Klasse 9?

ADR Klasse 9 omvat verschillende gevaarlijke goederen die niet elders in het ADR-systeem zijn opgenomen. De objecten die onder deze klasse vallen zijn diegene die een tamelijk risico tijdens vervoer met zich meebrengen. Een typisch voorbeeld hiervan is het zelf opblazende reddingsvlot of glijbaan, dat onder meer perslucht bevat om een overkapping op te blazen zodra het vlot het water of de grond raakt. Andere voorbeelden zijn explosieve raketten, gekleurde rookkaarsen en vaste brandstof voor voedselverwarming.

Veiligheid en compliance: Onze prioriteit

Bij Rainbow Logistics staat veiligheid altijd voorop. We zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle vereisten voor het vervoeren van ADR Klasse 9-goederen. Onze ervaren chauffeurs en transportexperts zorgen ervoor dat uw zending veilig en in overeenstemming met de voorschriften wordt afgeleverd.

Specialized services voor ADR Klasse 9

Onze gespecialiseerde diensten voor ADR Klasse 9-transport omvatten:

  • Spoedkoerier: Voor dringende zendingen die snel en veilig moeten worden afgeleverd.
  • Express transport: Snelle en efficiënte levering van uw ADR Klasse 9-goederen, waar dan ook ter wereld.
  • Oversize transport: Voor grotere ADR Klasse 9-zendingen die speciale behandeling vereisen.
  • Internationaal vervoer: We zijn trots op onze mogelijkheid om ADR Klasse 9-goederen internationaal te vervoeren, met zorgvuldige aandacht voor grensoverschrijdende voorschriften en douaneformaliteiten.

Uw vertrouwde partner in ADR Klasse 9 transport

Met Rainbow Logistics kunt u erop vertrouwen dat uw ADR Klasse 9-goederen in goede handen zijn. We bieden betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie bij elke stap van het transportproces. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw ADR Klasse 9-transportbehoeften.