Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeKoerier Amsterdam

Rainbow Logistics: Dé koerier in Amsterdam voor snel en specifiek transport

Welkom bij Rainbow Logistics, jouw betrouwbare partner voor koeriersdiensten in Amsterdam en daarbuiten. Wij zijn niet zomaar een koeriersbedrijf; wij zijn experts in snel schakelen en het verzorgen van diverse soorten transport, zowel nationaal als internationaal. Ontdek waarom Rainbow Logistics dé keuze is voor al je logistieke behoeften.

Snel schakelen met Rainbow Logistics

Koerier Amsterdam: Onze kernexpertise

Als ervaren koeriersdienst in Amsterdam begrijpen wij dat snelheid van essentieel belang is. Of het nu gaat om dringende documenten, pakketten of specifieke goederen, Rainbow Logistics staat garant voor snelle en efficiënte leveringen. Onze koeriers zijn goed bekend met de dynamiek van Amsterdam, waardoor we snel kunnen navigeren door de stad om jouw zending op tijd te bezorgen.

Spoedkoerier: Jouw oplossing voor onmiddellijke leveringen

Onze spoedkoeriersdienst biedt de snelste oplossing voor dringende zendingen. Of het nu gaat om last-minute leveringen, belangrijke documenten of andere spoedeisende gevallen, Rainbow Logistics zorgt ervoor dat jouw pakketten met de hoogste prioriteit worden behandeld. Jouw deadline wordt onze missie.

Express transport: Snel en betrouwbaar

Rainbow Logistics begrijpt dat sommige zendingen niet kunnen wachten. Ons express transport zorgt voor een vliegensvlugge levering, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid en veiligheid van jouw goederen. Vertrouw op ons om jouw pakketten snel en ongeschonden op de gewenste bestemming te krijgen.

Specifiek transport: Rainbow Logistics gaat verder

Wij gaan verder dan standaard koeriersdiensten. Rainbow Logistics is gespecialiseerd in diverse vormen van transport, waaronder:

Medicijn transport: Zorgvuldig en snel

In samenwerking met dienstapotheken verzorgen wij spoedtransport van medicijnen door heel Nederland. Met het certificaat "medewerker luchtvracht" en Good Distribution Practice (GDP) certificering, waarborgen wij een hoogwaardig kwaliteitsniveau in de distributie van farmaceutische producten. Rainbow Logistics begrijpt de gevoeligheid van medicijntransport en garandeert een snelle en zorgvuldige afhandeling.

ADR Transport: Veilig vervoer van gevaarlijke stoffen

Rainbow Logistics is trots op zijn expertise in het vervoeren van gevaarlijke stoffen volgens de ADR-voorschriften. Met certificaten voor Klasse 6.2 en Klasse 7 zijn wij volledig bevoegd om bacteriologische en nucleaire goederen te vervoeren. Veiligheid staat voorop bij het transporteren van deze specifieke ladingen.

Vuurwerktransport: Jaarrond vervoer van magie

Vuurwerk is niet alleen voor Oud & Nieuw. Rainbow Logistics verzorgt vuurwerktransporten het hele jaar door, voor festivals, evenementen zoals Tomorrowland en zelfs Sail 2020. Met EX/II gekeurde voertuigen en aparte verzekeringen voor vuurwerktransport, bieden wij een veilige en betrouwbare oplossing voor het vervoer van vuurwerk.

AOG Transport: Snelheid bij onderhoud

Vliegtuigen die aan de grond moeten blijven voor onderhoud vereisen snelle oplossingen. Onze koeriers, met "medewerker luchtvracht" certificering en ACN-pas voor directe toegang tot luchthaventerreinen, staan 24/7 klaar voor AOG-transport. Onmiddellijk vertrek, nationaal en internationaal, is gegarandeerd om verdere vertragingen te voorkomen.

Oversize transport: Groot, zwaar, en toch snel

Voor goederen die buiten de standaardafmetingen vallen, biedt Rainbow Logistics op maat gemaakte oplossingen. Onze ervaring in oversize transport garandeert een veilige en tijdige levering, zelfs voor de grootste en zwaarste ladingen.

Rainbow Logistics: Jouw vertrouwde partner

Kiezen voor Rainbow Logistics betekent kiezen voor snelheid, betrouwbaarheid en specialisatie in diverse vormen van transport. Of het nu gaat om een koerier in Amsterdam, spoedtransport, medicijntransport, ADR-transport, vuurwerktransport, AOG-transport, of oversize transport, Rainbow Logistics staat voor je klaar.

Wil je gebruik maken van onze speciale transportdiensten of heb je meer informatie nodig? Neem contact met ons op en ervaar de Rainbow Logistics-dienstverlening die verder gaat dan de standaard koeriersservice. Wij zijn er om aan al jouw logistieke behoeften te voldoen, snel en specifiek.

Wij staan voor u klaar

Wilt u een zending vanuit Eemnes versturen naar het buitenland? Of heeft u juist behoefte een transport die direct door onze koerier opgehaald en geleverd moet worden? Bekijk dan eens onze koeriersdiensten.

Of heeft u behoefte aan transport met speciale handelingen of die extra aandacht vereisen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden tot speciaal transport.

Weet u al waar u behoefte aan heeft of wilt u juist meer informatie?

Vraag offerte aan Neem contact met ons op