Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeKoerier Mediapark Hilversum

Koerier op Mediapark Hilversum nodig?

Heeft u met spoed een koerier in de omgeving van Mediapark Hilversum nodig die uw zending van A naar B brengt? Of C of D of E...

Rainbow Logistics & Solutions is het allround koeriersbedrijf in de omgeving van het Mediapark Hilversum!

Rainbow Logistics & Solutions is een vakbekwame gecertificeerde vervoerder in de omgeving van Mediapark Hilversum die kwaliteit, snelheid en service zéér hoog in het vaandel hebben staan. Rainbow Logistics & Solutions heeft inmiddels de beschikking over een ruim aanbod koeriers en auto’s ten behoeve van uiteenlopende transportdoeleinden, zoals koeriersdiensten of speciaal transport.

Rainbow Logistics & Solutions is gecertificeerd om op Mediapark Hilversum en omgeving, maar ook internationaal, speciale ladingen te vervoeren. Hierbij valt te denken aan alle ADR transporten, medicijntransporten en koeltransporten.

Het onmogelijke doen we direct, een wonder duurt iets langer.

Wij staan voor u klaar

Wilt u een zending vanuit het Mediapark in Hilversum versturen naar het buitenland? Of heeft u juist behoefte een transport die direct opgehaald en geleverd moet worden? Bekijk dan eens onze koeriersdiensten.

Of heeft u behoefte aan transport met speciale handelingen of die extra aandacht vereisen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden tot speciaal transport.

Weet u al waar u behoefte aan heeft of wilt u juist meer informatie?

Vraag offerte aan Neem contact met ons op