Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeOnboard Courier

Onboard courier (OBC) services met Rainbow Logistics: Snel, veilig, en wereldwijd

Welkom bij Rainbow Logistics, jouw betrouwbare partner voor Onboard Courier (OBC) services. Ontdek hoe onze OBC-diensten de snelste, veiligste en wereldwijde oplossing bieden voor jouw waardevolle en urgente zendingen.

Wat is een Onboard Courier?

Een Onboard Courier is de snelste en veiligste manier van transport voor kleine zendingen tot 23 kg. Bij Rainbow Logistics bieden we een uitgebreide OBC-service met enkele kenmerken:

  • Ophalen als handbagage: Onze ervaren courier haalt de zending persoonlijk bij jou op en neemt deze mee als handbagage op een lijnvlucht.

  • Afhandeling op het vliegveld: De OBC regelt de volledige afhandeling op het vliegveld, waardoor het transportproces soepel verloopt.

  • Persoonlijke aflevering: Jouw zending wordt persoonlijk afgeleverd bij de contactpersoon op de eindbestemming, wereldwijd.

  • Snel, veilig, en wereldwijd: Rainbow Logistics garandeert dat jouw zending met zekerheid, snelheid en veiligheid wereldwijd wordt geleverd.

Douane afhandeling voor hoogwaardige zendingen

Bij zendingen met hoge waarde verzorgt Rainbow Logistics de douane-documenten, waardoor je verzekerd bent van een juiste douane-afhandeling. Onze Onboard Couriers hebben de nodige ervaring en opleiding om de douane documenten bij de luchthaven van aankomst correct af te handelen.

  • Minimaal oponthoud: Door onze jarenlange wereldwijde ervaring met Onboard Courier zendingen minimaliseren wij eventueel oponthoud tot een absoluut minimum.

  • Continue communicatie: Vanaf het moment van opdracht tot de aflevering houden wij nauw contact met de koerier. Je ontvangt regelmatige updates over het verloop van het begeleide transport.

Jouw zending is bij Rainbow Logistics in goede handen. Wij garanderen dat de zending zo snel mogelijk op de bestemming aankomt en persoonlijk wordt afgeleverd bij de juiste persoon.

Rainbow Logistics: Snel, veilig, en transparant

Kies voor Rainbow Logistics als jouw partner voor Onboard Courier services. Wij combineren snelheid, veiligheid en transparantie in al onze diensten. Of het nu gaat om spoedkoerier, express transport, medicijntransport, ADR transport, vuurwerktransport, AOG transport, of oversize transport, wij bieden de oplossing die aan jouw specifieke eisen voldoet.

Wil je gebruik maken van onze Onboard Courier services of heb je meer informatie nodig? Neem contact met ons op en ervaar de Rainbow Logistics-dienstverlening die verder gaat dan de standaard koeriersservice. Wij staan klaar om jouw internationale verzendingen met de hoogste zorg en snelheid te behandelen.

Wij staan voor u klaar

Wil jij een zending vanuit Eemnes versturen naar het buitenland? Of heb je juist behoefte een transport die direct door onze koerier opgehaald en geleverd moet worden? Bekijk dan eens onze koeriersdiensten.

Of heb jij behoefte aan transport met speciale handelingen of die extra aandacht vereisen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden tot speciaal transport.

Weet jij al waar jij behoefte aan hebt of wil je juist meer informatie?

Vraag offerte aan Neem contact met ons op