Direct contact? Bel: 085 070 31 73

HomeXXL pakket

XXL pakketverzending met Rainbow Logistics: Snel, veilig, en wereldwijd

Bij Rainbow Logistics begrijpen we dat sommige zendingen buiten het standaardformaat vallen. Ontdek onze toegewijde diensten voor het verzenden van XXL pakketten, waarbij snelheid, veiligheid en wereldwijde dekking voorop staan.

Op maat gemaakt voor jouw XXL zendingen

Spoedkoerier: Voor dringende grote zendingen

Met onze spoedkoeriersdienst krijgen jouw grote zendingen de hoogste prioriteit. Onze ervaren koeriers zorgen ervoor dat jouw XXL pakketten snel en veilig worden afgeleverd, waar ook ter wereld.

Express transport: Snelheid zonder compromis

Kies voor express transport en ervaar snelheid zonder compromissen. Rainbow Logistics garandeert een snelle en betrouwbare levering van jouw XXL pakketten, met dezelfde aandacht voor veiligheid en kwaliteit.

Specifieke transportoplossingen voor XXL

Medicijn transport: Zorgvuldige levering van grote medische zendingen

Onze medicijntransportdienst behandelt XXL pakketten met de zorg die ze verdienen. Rainbow Logistics begrijpt de gevoeligheid van medische zendingen en zorgt voor een zorgvuldige afhandeling, inclusief naleving van alle internationale regelgeving.

ADR transport: Veilig vervoer van grote gevaarlijke ladingen

Rainbow Logistics is ADR-gecertificeerd, waardoor we ook grote gevaarlijke ladingen veilig kunnen vervoeren. Of het nu gaat om chemische stoffen of andere gevaarlijke goederen, onze expertise in ADR transport staat garant voor de veilige verzending van XXL pakketten.

Vuurwerktransport: XXL magie

Voor grootschalige evenementen of particuliere leveringen biedt Rainbow Logistics het hele jaar door vuurwerktransport voor XXL pakketten. Met speciaal gekeurde voertuigen en aparte verzekeringen voor vuurwerktransport zorgen wij voor een snelle en betrouwbare bezorging.

Internationale dekking voor XXL zendingen

Bij Rainbow Logistics gaat onze expertise verder dan nationale grenzen. Ontdek onze specifieke diensten voor internationale verzendingen van XXL pakketten.

AOG Transport: Onmiddellijke wereldwijde zendingen

Onze AOG-transportdienst staat 24/7 klaar voor onmiddellijke wereldwijde zendingen. Voor onderdelen van vliegtuigen, grote en kleine, biedt Rainbow Logistics een snelle oplossing om vertragingen te minimaliseren.

Oversize transport: Groot, zwaar, snel bezorgd

Voor ladingen die de standaardafmetingen overschrijden, biedt Rainbow Logistics op maat gemaakte oplossingen. Ons team zorgt voor een veilige en tijdige levering van jouw oversize pakketten, waar ter wereld ze ook moeten zijn.

Rainbow Logistics: Jouw partner voor XXL pakketverzending

Kiezen voor Rainbow Logistics betekent kiezen voor snelheid, betrouwbaarheid en specialisatie in diverse vormen van transport, inclusief XXL pakketverzending. Onze spoedkoeriers, expressdiensten en specifieke transportoplossingen zijn ontworpen om aan al jouw logistieke behoeften te voldoen.

Wil je gebruik maken van onze XXL pakketverzending of heb je meer informatie nodig? Neem contact met ons op en ontdek waarom Rainbow Logistics jouw ideale partner is voor XXL zendingen, altijd snel, betrouwbaar en met expertise.